eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Marco Reus vs. Hannover? Dvě gólové přihrávky i spálená tutovka!

Autor:
Datum: 23. 3. 2015

Borussia Dortmund spolu s Marcem Reusem zvítězila v sobotu v rámci 26. kola německé Bundesligy poměrem 2:3 na hřišti Hannoveru 96. Marco Reus k této výhře, která pojistila „Včeličkám“ desáté místo v tabulce, přispěl dvěma asistencemi.

Hannover byl v prvním poločase sice aktivnější, ovšem do vedení se dostali hosté. Chytrou kolmici Reuse za obranu zužitkoval Aubameyang. Jenže domácí stihli ještě do poločasu srovnat zásluhou Stindla na 1:1.

Druhý poločas začal určitě lépe pro Dortmund. V 55. minutě šel nejprve možná trochu přísně za druhou žlutou kartu pod sprchy domácí Bittencourt (přihrával na vyrovnávací gól v první půli).

Dvě minuty na to se blýskl opět Reus, tentokrát namazal Kagawovi, který zvýšil na 2:1. Autor druhé branky pak v 61. minutě nabídl hlavičku Aubameyangovi, a ten nepohrdl – 3:1. V závěru pak už jen korigoval krásným projektilem opět Stindl na konečných 2:3.

VIDEO: Sestřih sobotního zápasu mezi Hannoverem a Dortmundem

Video zde

-Jaromír Hloch-
(zdroj fotky: facebook.com/MarcoReus11)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace