eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: To byl ale zářez! Reusovi a spol. neuznal sudí naprosto regulérní gól

Autor:
Datum: 19. 5. 2014

Dortmund, jak jinak než s Marco Reusem v základní sestavě o víkendu sehrál dlouho očekávané finále Německého poháru proti Bayernu. Na Borussii bylo vidět natěšení a touha Bayern porazit a získat pohár. To ovšem nevěděli, že jím zápas přinese jen obrovské zklamání.

Hra byla celkem vyrovnaná, ale zhruba po hodině hry si naběhl na Sahinův centr z přímého kopu Hummels, který poslal balón za Neuerova záda i za brankovou čáru. Rozhodčí ovšem nechal hru pokračovat a gól neuznal. Přitom balón byl bezpochyby celým svým objemem za brankovou čarou, odkud ho ještě rychle vykopával Dante. Rozhodčí tak neuznali další regulérní gól.

I díky neuznané brance došel zápas až do prodloužení, kde ke vší smůle Marco Reuse a jeho spoluhráčů dal Bayern dva góly a zajistil si tak vítězství 2:0 po prodloužení a pohár je tak v jejich rukou. Neuznaná branka v základních devadesáti minutách se tak stala velmi omývaným tématem.

-Michael Chvoj-
(foto: bvb.de)

Reklama


Komentáře


One Comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace