eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Absence Reuse jasně ukazuje, jak nesmírně důležitý pro Dortmund je!

Autor:
Datum: 6. 10. 2014

Borussia Dortmund zažívá neuvěřitelně špatný vstup do této sezóny. Copak v Lize mistrů, tam se tým dokáže nabudit a svého soupeře přehrát i bez zraněného Marca Reuse, ale v domácí soutěži je to naprostá katastrofa. Po 7 odehraných ligových kolech je Borussia až na třináctém místě tabulky se ziskem pouhých 7 bodů a už na začátku sezóny tedy ztrácí 10 bodů na úhlavního nepřítele Bayern Mnichov.

Právě v těchto zápasech se ukazuje, jak je Marco Reus pro svůj tým nesmírně důležitým hráčem. Jeho absence je ihned znát. Dortmund třeba své soupeře přehrává, ale hra postrádá nějakou klíčovou myšlenku, nějaký impuls, který by právě přivedl Reus, kdyby byl na hřišti.

I čísla mluví naprosto jednoznačně! V posledních 4 ligových kolech, ve kterých Borussia postrádala svoji velkou útočnou hvězdu, získala jen jeden jediný bod a to je naprosto hrozná statistika pro takový klub. Jestli se bez Reuse bude klub i nadále takto propadat, vedení by nemělo Reuse nejspíše nikam prodávat, nebo se můžou dít pěkně nepříjemné věci.

-Michael Chvoj-
(foto: youtube.com)

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace