eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Reus v nejlepší jedenáctce uplynulého ročníku Ligy mistrů!

Autor:
Datum: 26. 5. 2014

Ofenzívní záložník Borussie Dortmund Marco Reus má za sebou dost možná nejvydařenější sezónu ve své kariéře. V Bundeslize bude vážným kandidátem na ocenění nejlepšího hráče roku, které už jednou získal.

Celou sezónu patřil k hlavním motorům hry Borussie a byl velice produktivní, v Bundeslize nastřílel ve 30 utkáních 16 branek. Má tedy na záložníka naprosto vynikající bilanci, každých 180 minut hry mu stačilo na jeden gól. Za taková čísla by se nemuselo stydět ani velké množství útočníků.

Svoji formu ale neprokazoval pouze v německé nejvyšší soutěži. Maximum ze sebe vydával i v zápasech Ligy mistrů, kde rozhodně ukázal mnoho ze svých bohatých dovedností a platilo zde to samé, co v Bundeslize. I zde byl totiž gólovým hráčem svého týmu, když v 9 odehraných zápasech překonal brankáře soupeřů pětkrát.

Zejména Realu Madrid velmi znepříjemnil čtvrtfinálovou odvetu. Doma Real sice pokořil Borussii, když jí nastřílel tři góly a měl velmi slibný náskok do odvety. Tam se ale blýskl právě Reus, který dal Realu během třinácti minut dva góly a zadělal na velké drama. Borussia ale už třetí branku nepřidala a se soutěží se musela rozloučit.

I tak na sebe Reus opět velice upozornil, a tak se dostal do nejlepší jedenáctky uplynulého ročníku podle serveru goal.com, kde jsou s hvězdným útočníkem PSG Zlatanem Ibrahimovičem jediný dva zástupci z týmů, které vypadly už ve čtvrtfinále. Jinak jedenáctku tvoří pouze semifinalisti a finalisti.

Zde je celá jedenáctka serveru goal.com:

Courtois – Ivanovič, Ramos, Miranda, Filipe Luis – Modrič, Lahm, Di María – Reus, Ronaldo – Ibrahimovič

-Michael Chvoj-
(foto: bvb.de)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace