eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Velmi lukrativní nabídka! Kdo láká Reuse na královský plat?

Autor:
Datum: 29. 4. 2014

Minulý rok přestoupil do Bayernu Mario Götze, na začátku letošního roku vyslalo vedení Dortmundu do světa zprávu, že v létě posílí rivala z Mnichova také kanonýr Robert Lewandowski. Tím ovšem odchody hvězd rozhodně nemusí končit. Čím dál více se totiž rojí spekulace o tom, že po sezoně odejde také Marco Reus

Často se skloňují zejména velkokluby z Premier League. Mezi nimi nechybí ani Manchester United, který už má podle deníku Bild pro Reuse dokonce připravenou smlouvu. A to velmi lukrativní!

Čtyřiadvacetiletý talent by si přišel ročně na 7 milionů eur, což je v přepočtu přes 192 milionů korun. V Dortmundu má o dva miliony eur méně. Nevýhodou může být jen fakt, že kontrakt by neobsahoval položku se sumou, za kterou by mohl případě z Old Trafford odejít. To je v dnešní době běžná praxe.

„Rudí ďáblové“ po zpackané sezoně hodlají udělat v kádru slušný průvan. A Reus by se jim samozřejmě líbil. Zástupci z Manchesteru by ještě museli zaplatit minimálně 35 milionů, taková částka totiž stojí ve výstupní klauzuli v jeho současné smlouvě, která vyprší v roce 2017.

Reus není jediným, kdo by mohl od příští sezony oblékat dres Manchesteru United. Tým má od léta převzít po odvolaném Davidu Moyesovi nový kouč Louis van Gaal, který by mohl přivést i další hráče.

-pha-
zdroj foto: bvb.de


NEPŘEHLÉDNĚTE:

VIDEO: Pro tebe, Tito! Messi věnoval vítězný gól zesnulému kouči…

TOP 3 karikatury Zlatana Ibrahimoviče

Vzpomínáte na legendární kopanec Edena Hazarda?

Jako jediný cizinec mezi legendami Neapole

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace