eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Reus v Bundeslize skóroval už třikrát za sebou. Naposledy to odnesl Bayern!

Autor:
Datum: 14. 4. 2014

Německý express Marco Reus se na závěr sezóny pořádně rozstřílel. V německé nejvyšší soutěži se trefil ve třech posledních zápasech, ve kterých skóroval hned pětkrát. Mezitím si s chutí zastřílel i v odvetném zápase čtvrtfinále Ligy mistrů proti Realu Madrid, kterému dal také dvě branky a hodně zdramatizoval jejich postup a vyvedl z míry i z lavičky koukajícího Cristiana Ronalda, jenž do zápasu nenastoupil kvůli zranění.

Reusův gólový apetit začal před třemi týdny ve Stuttgartu, kde se blýskl hattrickem a zařídil svému týmu tři body. Plný bodový zisk vykopal pro svůj tým i v následujícím ligovém kole na domácí půdě proti ambicióznímu Wolfsburgu, který popravil brankou ze 77. minuty zápasu a dokonal tak obrat Borussie, která nakonec zvítězila 2:1. Naposledy to odnesl Bayern, proti kterému Reus zvyšoval krátce po přestávce na 2:0 a nasměroval svůj tým k další výhře.

Ofenzívní záložník Borussie Dortmund momentálně prožívá svůj nejlepší ročník, co se statistik týče. Ve všech soutěžích se trefil už jednadvacetkrát a v tuto chvíli vylepšil svoje gólové maximum o jednu přesnou trefu. Samozřejmě má ještě pár zápasů na to, aby svoji bilanci ještě vylepšil.

-Michael Chvoj-
(foto: bvb.de)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace