eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Respekt! Bývalému klubu dal dva krásné góly, Reus ale neslavil

Autor:
Datum: 7. 4. 2014

Většina fotbalistů vám potvrdí, že když dáte gól svému bývalému klubu, jde vždy o zvláštní pocit. Někteří hráči si trefu naplno užívali, někdo se oslav raději zdržel. Druhá varianta platí i pro Marca Reuse, který ukázal obrovskou dávku respektu ke klubu, kde nastartoval svou úspěšnou kariéru.

dortmund_logoV červenci 2012 definitivně stvrdil svůj přestup za 17 milionů eur do Dortmundu. O tři měsíce později už bojoval Reus proti „svému“ Mönchengladbachu v dresu úřadujícího bundesligového mistra. Po zápase se na jeho hlavu snášely samé superlativy. A nebylo se čemu divit.

Reus totiž zazářil, na drtivé výhře Borussie 5:0 se podílel dvěma góly. Nejprve otevřel gólový účet zápasu hbitým průnikem a střelou mezi nohama gólmana Ter Stegena, po změně stran přidal svůj druhý zásah technickou lahůdkou ke vzdálenější tyči.

Kdo ale čekal nějakou spotánní oslavu, ten byl zklamán. Talentovaný německý šikula se nenechal unést a ani jednu z branek z pochopitelných důvodů neslavil. A že zejména druhý gól si o to říkal hodně nahlas…

Podobně jako Reus se zachoval i jeho bývalý spoluhráč z Dortmundu Mario Götze, který při trefě v dresu Bayernu jen zvedl obě ruce a fanouškům Borussie se omlouval. Ne všichni, kdo se trefili proti svému někdejšímu zaměstnavateli, ovšem byli tak střídmí.

-pha-
zdroj foto: youtube.com


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vzpomínáte, jak si Falcao udělal z Chelsea „dobrý den“?

FOTO: Balotelliho legendární oslava 7x jinak. Internetoví vtipálci se vyřádili!

VIDEO: Patička, kolínko, hlavička… aneb pro hráče Realu je míč jako míč

VIDEO: První zápas = první gól. 16letý Vydra se v Jihlavě blýskl krásný lobem!

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace